Als bevlogen ontwerper en illustrator focus ik me op branding en content creatie. Ik geef graag vorm aan verhalen — mijn opdrachtgevers combineren (net als ik) vaak het gezinsleven met ondernemen. Laat me weten wat jouw verhaal is, dan geven we daar samen vorm aan.

Ik fotografeer en ontwerp graag, daar ligt mijn passie. In mijn werk zoek ik graag naar eenvoud en duurzaamheid. Daarnaast ben ik het liefst op reis, nieuwe plekken ontdekken, rommelmarkten afstruinen, bloementuintjes voor de bijen aanleggen, koffie drinken met vrienden of knutselen met de kids. Als kind leerde ik fotograferen op een analoge spiegelreflex van mijn ouders. Ik ga nergens naartoe zonder mijn camera, mijn kinderen krijgen iedere verjaardag een fotoalbum van het afgelopen jaar cadeau.

Ik woon in Leende (omgeving Eindhoven) met mijn gezin — man Reinoud, zoontjes Ebbe Johan (juli ‘16) en Meek Gerrit (nov ’19).

Opleiding:
2002-2006 Grafisch ontwerp en vormgeving — Sint Lucas Boxtel
2006-2009 Visuele Communicatie — Academie voor Beeldende Vorming Tilburg

KvK 55602835
BTW: NL002183400B24

Op alle diensten en overeenkomsten van Carolien Baudoin, branding + illustratie zijn de Algemene Voorwaarden van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) van toepassing.