Hier staan alle link in BIO’s die ik deel op Instagram bij elkaar. Zo kan je alles gemakkelijk terug vinden!

De maand maart 2022 in foto’s.

Wildflowers and Thunderstorms week 5.

De nieuwe branding voor Wijsneus mini & me Groningen!

De maand oktober 2021 in foto’s.

De maand september 2021 in foto’s.

Wil je een uitnodiging of (geboorte)kaartje door mij laten ontwerpen? Doe dit dan nu door te bieden via de True Art of Giving veiling! De gehele opbrengst gaat naar Stichting Vluchteling, voor de vluchtelingen uit Afghanistan.

De maand augustus 2021 in foto’s.

voor het circus feest van Ebbe. Met goudfolie en vrolijke figuurtjes.

Het logo dat ik tekende voor Play at Slaep op het label van een muziekmaantje. Vind ik leuk.

Recap van de maand juli 2021.

Omdat ik graag alle momenten vast leg die we jaren later zo enorm koesteren, niet die perfect geposeerde foto maar realistische chaos. Mijn kindjes die ieder plekje als speeltuin zien, de magie tussen opa en kleinkind. Daarom deze nieuwe traditie: mijn maand in foto’s — Juni 2021.

Voor fotograaf Storytelling by Femke Dam mocht ik de branding verzorgen. Met o.a. dit thank you kaartje. Wat een tof project!

Ken je dat verhaal van diegene die kerstkaartjes maakte en ze toen vergat te versturen. Joeee. Fijne jaarwisseling allemaal!