aan het woord: Trienke (Trienke van der Veen, orthomoleculair therapeut)

“Toen de gedachte speelde om ooit een eigen bedrijf te starten kwam Carolien voorbij in mijn tijdlijn op Instagram. Ik besloot van het bericht een screenshot te maken. Een paar maanden later zocht ik daadwerkelijk een grafisch ontwerper en dacht ik aan Carolien. Hoewel ze in Noord-Brabant woont en ik in Friesland weerhield me dat er niet van om haar te benaderen. Carolien heeft mijn gehele branding gedaan. Ze heeft een groot oog voor detail, een duidelijk visie, en zorgt ervoor dat het geheel samenvloeit. De basis is eenvoud, maar enorm krachtig.”

Aan het woord:
Femke (Storytelling by Femke Dam)

“Toen ik besloot voor een nieuwe huisstijl te gaan dacht ik meteen aan Carolien. Ik was altijd al gecharmeerd van haar prachtige, speelse illustraties en kleurgebruik. Het contact tijdens het maakproces was heel prettig. Ze voelde me goed aan, ging over tot actie en deed net nog dat beetje extra en dacht enorm goed met me mee over papier gebruik en dergelijke. Het resultaat is een huisstijl waar ik enorm trots op ben. Subtiel zoals ik wou, heel eigen en toch ook vrolijk. Het geeft absoluut weer wie ik ben als mens en wat ik met mijn bedrijf wil uitdragen. Ik heb meteen kaarten en stickers laten drukken en de illustraties op mijn nieuwe website gebruikt. Toen ik het drukwerk in handen had kwam het voor mij nog meer tot leven en wist ik zeker: dit klopt tot in de puntjes!”

Aan het woord:
Marsha (Play at Slaep)

“Ik vroeg Carolien om een kaartje met alleen een paar steekwoorden als richting aan te geven. Ze pakte het aan alsof ze al wist wat ik zocht. Een allermooiste kaart van tijdloos ontwerp lag binnen no time op de mat. En ik ben nog iedere dag blij mee!”

Aan het woord:
Floortje (Rode draad coaching)

“De kracht van Carolien ligt in het vertalen van dat wat ik de wereld te bieden heb in beeld en kleur. Louter door mijn verhaal te vertellen ontstaat er chemie en een beeld dat ze als geen ander kan vertalen in krachtige lijnen en passende kleuren. Dusdanig dat mijn klanten mij zien in het logo. Eenvoudig en toch zo veelzeggend, veelzijdig en veel te ontdekken.”